Over Mij

Hallo, ik ben Delphine

Al van kinds af aan probeerde ik mensen rondom mij te helpen. Iemand anders gelukkig maken vond ik geweldig. Ik wist dat ik er mijn beroep van zou maken. Toen begon de zoektocht naar carrière. Wat wil ik studeren? Welke job wil ik doen? Vragen die heel moeilijk waren als 18 jarige. Zo startte ik uiteindelijk mijn opleiding als Maatschappelijk Assistente. Een zeer boeiende en gevarieerde opleiding, waar ik heel wat mensenkennis heb opgedaan.

Na het behalen van mijn diploma wou ik me verdiepen in een meer therapeutische richting. Zo ben ik gestart aan het IPRR als systeempsychotherapeute. Deze opleiding heb ik één jaar gevolgd. Ook hier heb ik enorm veel bijgeleerd. Ik heb nieuwe inzichten meegekregen, technieken aangeleerd, …

Kort nadien ben ik beginnen werken en heb ik op verschillende domeinen ervaring kunnen opdoen. Ik probeerde zo wat mijn draai te vinden maar dat liep eerlijk gezegd niet vlot. Ik besloot om mij te gaan bijscholen na de werkuren. Vrij snel kwam ik de opleiding ‘Life coaching’ tegen, wat mij enorm aansprak. Ik heb me ingeschreven en had er geen seconde spijt van. Zowel voor mezelf als op professioneel vlak heb ik er veel aan gehad. Ik wist dat ik hier iets moest mee doen … misschien een eigen zaak opstarten? Verschillende gedachten en twijfels spookten door mijn hoofd. Ondanks ik geen spijt had van mijn opleiding, voelde ik dat er nog iets ontbrak.

Mijn zoektocht zette zich verder. Ik wou mij verdiepen in iets alternatief. Iets dat nog niet iedereen was of wou doen. Zo ben ik heel toevallig op hypnose uitgekomen en heb ik uiteraard ook een opleiding gevolgd. Wat ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Zo’n fantastische resultaten in slechts één sessie. Na lang zoeken had ik eindelijk een voldaan gevoel, dat was het! Mijn droom als kind kwam eindelijk uit, mensen gelukkig maken op een snelle en efficiënte manier.

 

Beroepsvereniging

IHR - International Hypnotherapist Register

 

Maak nu jouw afspraak