Stoppen met roken

Wordt een niet-roker via hypnose in slechts één sessie!
Stoppen met roken is niet gemakkelijk, dat weet elke roker.. Mensen proberen hopeloos tal van behandelingen uit: nicotinepleisters, laserbehandelingen, medicatie en andere chemische spullen. Zulke behandelingen kosten vaak veel geld, zijn ongezond en niet altijd efficiënt. Via hypnose, kunnen we makkelijk overschakelen naar een niet-roker met blijvend resultaat.

 

Wat kan je verwachten?

De bedoeling is om van jou een niet-roker te maken. Geen ex-roker, maar een niet-roker! Dit is mogelijk wanneer we je onderbewustzijn gaan herprogrammeren. Op die manier kunnen we verschillende factoren aanpakken die gelinkt zijn aan het roken: behoeften, drang, trek, geur, omgevingsfactoren, … Het enige wat ik van jou nodig heb, is jouw motivatie!

 

Tarief

135 euro

 

Algemene info

  • Alle bedragen zijn inclusief BTW en dienen cash te worden betaald.
  • In de meeste gevallen kan één hypnose sessie volstaan. Het kan mogelijk zijn dat een bijkomende sessie nodig is, maar dit hangt van persoon tot persoon af.
  • Sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden binnen de 48 uur. Na 48 uur, wordt er een bedrag aangerekend van 50 euro.
  • De sessies duren gemiddeld 60 à 90 minuten.

 

Disclaimer: Ik ben geen arts, psycholoog of psychiater. Ik verricht geen medische diensten, maak geen medische diagnose en schrijf geen medicatie voor. Hypnose is geen vervanging van noodzakelijke medische zorgen! Raadpleeg altijd uw arts.