Gewichtsverlies

Afvallen zonder diëten? Het kan via hypnose!

Op een snelle en efficiënte manier afvallen is niet altijd vanzelfsprekend. Mensen ondervinden meestal gewichtsverlies bij het volgen van strenge diëten: shakes, sapkuren, medicatie, … Dit is moeilijk vol te houden, waardoor je terug in je oude gewoontes valt en weer verdikt. Met hypnose kan je het gewicht gaan beïnvloeden. Op die manier creëer je een nieuw gewenst gewicht, zonder moeite!

 

Wat kan je verwachten?

De bedoeling is om jouw streefgewicht te behalen a.d.h.v. nieuwe en blijvende gewoontes. Zo wordt het onderbewustzijn opgedragen om de nodige zaken aan te passen die nodig zijn om jouw streefgewicht te bereiken. Je zal merken dat je bijvoorbeeld sneller voldaan bent, minder trek hebt in snoep, … Iedereen kan dit op een andere manier ervaren.

 

Tarief

135 euro

 

Algemene info

  • Alle bedragen zijn inclusief BTW en dienen cash te worden betaald.
  • In de meeste gevallen kan één hypnose sessie volstaan. Het kan mogelijk zijn dat een bijkomende sessie nodig is, maar dit hangt van persoon tot persoon af.
  • Sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden binnen de 48 uur. Na 48 uur, wordt er een bedrag aangerekend van 50 euro.
  • De sessies duren gemiddeld 60 à 90 minuten.

 

Disclaimer: Ik ben geen arts, psycholoog of psychiater. Ik verricht geen medische diensten, maak geen medische diagnose en schrijf geen medicatie voor. Hypnose is geen vervanging van noodzakelijke medische zorgen! Raadpleeg altijd uw arts.